BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

Başkent Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Akran Danışmanlığı Hakkında

Sevgili öğrencilerimiz,
2025 2025 Akademik yılında başlatacağımız Özel Gereksinimli Öğrenci Akran Danışmanlığı Çalışması kapsamında Akran Danışmanı olarak takımımızın bir parçası olmak isterseniz görseldeki karekodu okutmanız veya web sitemizde bulunan Akran Danışmanı Başvuru Formu’nu doldurmanız yeterlidir. Sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.

GÖRSEL BETİMLEME
Afiş koyu sarı bir renk üzerinde oluşturulmuştur. Sağ tarafında bir masa ve etrafında toplanmış çalışan dört kişi bulunmaktadır. Sol tarafta en üstte büyük harfler ile “Takım çalışması ile harika sonuçlar elde edilir!” yazmaktadır. Altında ise “Sevgili öğrencilerimiz, Başkent Üniversitesi Özel Gereksinimli Öğrenci Akran Danışmanlığı yapmak ister misiniz?” yazılıdır. Altında başvurmak isteyen öğrenciler için bir karekod bulunmaktadır. Sağ çaprazında Engelli Öğrenci Birimimize ait iletişim bilgileri yer almaktadır.
Afişin en altında Başkent Üniversitesinin 100. Yıl logosunun yanında Engelli Öğrenci Birimine ait logo yer almaktadır.