Yükleniyor
image

Yabancı Diller Hazırlık Bölümü
kardes[at]baskent.edu.tr
0312 246 66 66 1806

  • Yüksek Lisans, (2022), Başkent Üniversitesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

  • Yüksek Lisans, (1998), Odtü, Yabancı Dil Olarak İngilizce Öğretimi

  • Lisans, (1995), Odtü, İngiliz Dili Öğretimi

  • Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

    Yayın Bilgileri

    1  YÖRESEL YEMEK FARKINDALIĞI HAKKINDA NİTEL BİR ÇALIŞMA: BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖRNEĞİ (A QUALITATIVE STUDY ON LOCAL FOOD AWARENESS: THE CASE OF BASKENT UNIVERSITY), JOGHAT, 0(0), 2023

    Öğr.Gör. Bürge Kardeş Delil, Doç. Dr. İlkay Yılmaz
    2   Culinary Culture and Special Day Meals of Elazig, Art/icle, 2(2), 2022

    Doç. Dr. İlkay Yılmaz, Öğr.Gör. Bürge Kardeş Delil, Dr. Öğr. Üyesi Nurten Beyter

    Yazarlık Bilgileri

    1  Yöresel Mutfak Uygulamaları, İlk Baskı, Palme Yayınevi, 2022

    Öğr.Gör. Servet Kazım Güney, Öğr.Gör. Bürge Kardeş Delil, Doç. Dr. İlkay Yılmaz
    BASIC ENGLISH II
    GENEL İNGİLİZCE II
    MESLEKİ İNGİLİZCE
    MESLEKİ İNGİLİZCE II
    TRANSLATION II