BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Yabancı Diller Yüksekokulu

İngilizce Hazırlık Programı Kitap Satışları Hakkında

Sevgili öğrencilerimiz,

2021-2022 Akademik yılında İngilizce Hazırlık Programı ders kitaplarının satışı hem online hem de Yüksekokulumuzda (C 202) 20 Eylül 2021 Pazartesi itibariyle yüz yüze gerçekleştirilecektir.

Kitaplarını online satın almayı tercih eden öğrencilerimizin izlemesi gereken adımlar aşağıda sıralanmıştır:

1. https://universitealisveris.com/ sitesine giriniz.

2. Siteye girdiğinizde karşınıza küçük bir ekran çıkacak. Bu ekrana Başkent Üniversitesi’ne ait kodu giriniz. (Kod: BASKENTUNİ2021)

3. Bu kodu girdikten sonra karşınıza Program 1 ve Program 2 olmak üzere iki farklı paket çıkacak. Lütfen kayıtlı olduğunuz programı seçiniz.

4. Ödeme ekranına adres bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde giriniz. (Yüz yüze kitap satışında olduğu gibi taksit seçeneği mevcuttur.)

5. İşlem tamamlandıktan sonra kitaplar adresinize kargo ile gönderilecektir.

Hepinize sağlıklı ve başarılı bir akademik yıl dileriz.