BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
Yabancı Diller Yüksekokulu

İngilizce Hazırlık Birimi İngilizce Hazırlık Programı Kitap Satışı Hakkında

Sevgili öğrencilerimiz,

2020-2021 Akademik yılında İngilizce Hazırlık Programında kullanılacak olan kitapları en geç 15 Şubat 2021 tarihine kadar edinmiş olmanız beklenmektedir. Bunun için izlemeniz gereken adımlar aşağıda sıralanmıştır:

1. https://universitealisveris.com/ sitesine giriniz.
  2. Siteye girdiğinizde karşınıza küçük bir ekran çıkacak. Bu ekrana Başkent Üniversitesi’ne ait kodu giriniz (Kod: Baskent1994)
  3. Bu kodu girdikten sonra karşınıza Program 1 ve Program 2 olmak üzere iki farklı paket çıkacak. Lütfen kayıtlı olduğunuz programı seçiniz. (Program 3 için daha sonra ayrıca bir duyuru yapılacaktır.)
  4. Ödeme ekranında adres bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde giriniz. (Yüz yüze kitap satışında olduğu gibi taksit seçeneği mevcuttur.)
  5. İşlem tamamlandıktan sonra kitaplar adresinize kargo ile gönderilecektir.

* Kargo tesliminde olası gecikmeleri göz önünde bulundurarak siparişinizi en erken zamanda vermenizi rica ederiz.

Hepinize sağlıklı ve başarılı bir dönem dileriz.